1/05/2012

Blogging kan hjelpe tenåringer med angst

Att blogga kan ha psykologiska fördelar för tonåringar med ångest, öka deras självkänsla och hjälpa dem i deras relationer till sina vänner, visar ny forskning.

svt.se
Del:

1 kommentar:

  1. Anonym1/06/2012

    Bra at noen har gjort forskning på dette området. Alle som selv har blogg kan lett skjønne hvorfor det virker terapeutisk. Jeg synes "hjemmeside" er et bra ord. Bloggen er som ditt hjem som du innreder med tanker om hvem du er, hva du føler, og hva du mener og står for. Det er utmerket trening i å være autentisk og det gir bloggerne anledning til å få venner som de relaterer til uten de rollene og maskene som vi ofte bruker i dagliglivet.

    SvarSlett

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE

Bloggarkiv

Etiketter