1/24/2012

Seminar: På samme planet?

Ett av arrangementet man finner i Bergensklinikkenes nye kurskatalog er seminaret På samme planet?, som er en oppfølging av konferansen ”På hver vår planet” som ble arrangert i 2007. Med samhandlingsreformen og økt fokus på brukermedvirkning er temaet ytterligere aktualisert. Fokus på brukermedvirkning og brukerstyring vil gå som en rød tråd gjennom hele seminaret.

Sted: Radisson Blu Hotell Norge, Bergen
Tid: 12. og 13. april
Pris: kr. 1500,-

Målgruppe: Helse- og sosialpersonell i kommunene, fagpersoner i tiltak for rusavhengige og psykisk helsevern, fengselsansatte, boligetaten, brukerorganisasjoner og andre med interesse for samhandling innen sosial- og helsearbeid.

Påmelding innen 30. mars
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Innspill til pakkeforløp for psykoselidelser

NFPH ved nestleder Sigrid Ramdal har tidligere hatt kritiske innlegg blant annet på Dagens medisin om de kommende pakkeforløp i behandl...

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE

Bloggarkiv

Etiketter