1/24/2012

Seminar: På samme planet?

Ett av arrangementet man finner i Bergensklinikkenes nye kurskatalog er seminaret På samme planet?, som er en oppfølging av konferansen ”På hver vår planet” som ble arrangert i 2007. Med samhandlingsreformen og økt fokus på brukermedvirkning er temaet ytterligere aktualisert. Fokus på brukermedvirkning og brukerstyring vil gå som en rød tråd gjennom hele seminaret.

Sted: Radisson Blu Hotell Norge, Bergen
Tid: 12. og 13. april
Pris: kr. 1500,-

Målgruppe: Helse- og sosialpersonell i kommunene, fagpersoner i tiltak for rusavhengige og psykisk helsevern, fengselsansatte, boligetaten, brukerorganisasjoner og andre med interesse for samhandling innen sosial- og helsearbeid.

Påmelding innen 30. mars
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE

Bloggarkiv

Etiketter