3/29/2012

Seminar: Traumebevisst omsorg og behandling

I Kristiansand arrangeres det et to dagers seminar i traumebevisst omsorg og behandling av mennesker med følelsesmessige problemer, psykiske lidelser, adferdsforstyrrelser og rusproblematikk 3. og 31. mai.

Traumebevisste modeller kjennetegnes ved at de er opptatt av hvordan forskjellige følelsesmessige påkjenninger kan påvirke menneskers fysiske og psykiske helse på en rekke områder. Et felles fokus i all god traumebevisst omsorg og behandling er å hjelpe mennesker til å kunne oppleve trygghet, gode relasjoner og følelsesregulering.

Målgruppe:
Alle som arbeider med mennesker som strever med følelsesmessige problemer, psykiske lidelser, adferdsforstyrrelser og ruslidelser.

Se også:
The Three Pillars of Traumainformed Care
Videointervju om traumebevisst omsorg
Transforming Trauma: From No Words To Your Words

Trauma informed care challenges us to change the paradigm from one that asks, "What's wrong with you?" to one that asks, "What has happened to you?"
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE

Bloggarkiv

Etiketter