5/09/2012

Lex Breivik i full fart

Lovendringen er meldt å komme opp for Stortinget nå i mai, med TO dagers frist for å melde seg til høring. Her skal det tvinges gjennom uten noe tid til offentlig debatt, og at mange andre enn Breivik, hvorav flesteparten ikke er dømt for kriminelle handlinger overhodet, rammes er tydeligvis ikke så farlig. Dette er kollektiv avstraffelse av en gruppe, mener brukerorganisasjonen WSO.

Fra Helse- og omsorgskomiteens nettsider: Høring vedrørende endringer i psykisk helsevernloven

Helse- og omsorgsministeren har varslet at regjeringen vil legge fram forslag til endringer av psykisk helsevernloven. Endringene vil berøre gjennomføring av psykisk helsevern i regionale sikkerhetsavdelinger, herunder i enhet med særlig høyt sikkerhetsnivå. Proposisjonen vil etter planen bli lagt fram i statsråd 11. mai og overlevert Stortinget 14. mai. Helse- og omsorgskomiteen tar sikte på å behandle saken i vårsesjonen og vil gjerne holde åpen høring om saken. Dette vil innbære svært knappe frister. Formell kunngjøring om høring vil sannsynligvis bli lagt ut i oversikt over komiteens høringer 14. mai, med 16. mai kl. 12.00 som frist for å melde seg til høring. Høring vil antakelig bli holdt 22. mai. Det vil ikke bli stilt krav om innlevering av notat på forhånd.

http://nb-no.facebook.com/permalink.php?story_fbid=296016370482927&id=114519735266130
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE

Bloggarkiv

Etiketter