5/04/2012

Si din mening om DSM-5

DSM-5 Debate: Committee Backs Off Some Changes, Re-Opens Comments http://healthland.time.com/2012/05/03/dsm-5-debate-committee-backs-off-some-changes-re-opens-comments/
Del:

2 kommentarer:

  1. Jeg syns det er spennende at DSM begår selvmord. Ved å gå enda lengre den samme veien de alltid har gått, kan det bare gå en vei. Blir nesten fristet til å støtte aktiv dødshjelp.

    SvarSlett
  2. Det er å håpe at den etterhvert tydelige kritikken fra psykiaternes egne rekker (se f.eks. her), vil bidra til en bevisstgjøring om at psykiatriske diagnoser ikke representerer objektiv, udiskutabel kunnskap, og at andre forståelsesmåter enn den medisinske kan være like riktige, eller riktigere.

    SvarSlett

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE

Bloggarkiv

Etiketter