6/04/2012

Lunsjseminar og rapport om selvhjelp

LINK Oslo, i samarbeid med Selvhjelp Norges distriktskontor for Oslo, Akershus og Østfold, arrangerer 20. juni et lunsjseminar om selvhjelp for organisasjoner som benytter selvhjelp i sitt arbeid, eller som er nysgjerrig på hva selvhjelp kan tilføre egen organisasjon. Man ønsker å skape en møteplass for erfaringsutveksling rundt temaet selvhjelp, og seminaret vil samtidig presentere en fersk rapport om selvhjelp fra Norsk institutt for by- og regionsforskning (NIBR).

Les også: Self-help and self-help groups for people with long-lasting health problems or mental health difficulties in a Nordic context: A review
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE

Bloggarkiv

Etiketter