8/10/2012

Fagdag om spiseforstyrrelser

Interessegruppa for Kvinner med Spiseforstyrrelser (IKS) i Oslo feirer at de er 25 år i år. I den anledning arrangeres en fagdag 20. september, "Under overflaten".

Spiseforstyrrelser handler først og fremst om følelser, og det å få hjelp til å oppdage og forstå det følelsesmessige innholdet i lidelsen står sentralt i en tilfriskningsprosess. Fagkunnskapen som presenteres og fagdagen som helhet gir et bilde av IKS' erfaringer gjennom 25 år, og ønsket deres er å nå ut med kunnskap og informasjon som kan bidra til økt forståelse for fenomenet spiseforstyrrelser, både blant dem som selv sliter og blant dem som skal hjelpe. Fagdagen retter seg mot helsepersonell, studenter, de som selv sliter med spiseforstyrrelser, pårørende, lærere og andre interesserte.

Program og påmelding på IKS' nettsted
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE

Bloggarkiv

Etiketter