Kontakt

Foreningens styre: nfph(krøllalfa)outlook(dått)com

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Jeg har bare et spørsmål som jeg ønsker å få hjelp til å svare. Det jeg lurer på er når en pasient er under tvang og tvangsmedisineres. Hvis denne pasienten da rømmer/stikker av. Man har varslet politi og psyk ambulase har tatt en tur for å prøve å finne pasienten. Hva mer kan man gjøre og hvilke lover/litteratur finnes det til denne problemstillingen? Jeg skal skrive et refleksjonsnotat hvor jeg trenger mer litteratur å bygge dette på.

    Mvh
    sykepleierstudent

    SvarSlett
    Svar
    1. Denne kommentaren er dessverre blitt oversett og blitt stående ubesvart - og nå er nok refleksjonsnotatet levert for lengst! Det kan uansett nevnes at bruk av tvang i psykisk helsevern hjemles i psykisk helsevernloven. Tvangsparagrafene her er omdiskutert, og særlig når det gjelder såkalt tvang uten døgnopphold; altså at en person kan tvangsmedisineres over tid uten å være innlagt, har det vært mye debatt. I Paulsrud-rapporten, som ble levert i 2011, diskuteres en del spørsmål omkring dette.

      Slett

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!




Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE