4/04/2012

Boklansering: Den nye tilbakereisenI 1991 utkom boken "Tilbakereisen" av psykolog Eva Axelsen og hennes tidligere klient "Sissel Bakke", basert på klientens dagboknotater og Axelsens journalnotater gjennom terapien. Tjue år senere møtes terapeut og klient igjen, og skriver nye kapitler - om hvordan det har gått med klienten, og om Axelsens teoretiske ståsted og terapisyn.


Tirsdag 12. april kl. 18
lanseres "Den nye tilbakereisen" på Litteraturhuset. Her blir det innledning ved psykolog Ole André Solbakken; skuespiller Sigrid Huun leser fra boken, og Eva Axelsen intervjues av psykolog Fanny Duckert. Det er gratis inngang.


For mer om Axelsens terapiforståelse, se boken "Symptomet som ressurs".
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE