8/14/2012

NFPH arrangerer skriveverksted


Brenner du for et tema innen psykisk helse/psykisk helsearbeid? Har du lyst til å skrive om det?

NFPH arrangerer skriveverksted over fire kvelder i høst, ledet av Bengt Karlsson, professor i psykisk helsearbeid ved Høgskolen i Buskerud. Her kan du arbeide med din egen artikkel, essay eller annen tekst, og du vil få undervisning og veiledning underveis. Det kan også være inspirerende å få innblikk i de andre deltakernes skriveprosess, gi tilbakemeldinger og selv få synspunkter på det du jobber med.

De første to kurskveldene vil bli tirsdag 11. september og tirsdag 23. oktober, og tidspunktet er fra kl. 17 til kl. 21. De siste to datoene er ennå ikke avklart, men vil fastsettes snarest. Kurset vil finne sted på Pio-senteret, som ligger på Hammersborg Torg 3, i Oslo sentrum like ved Deichmanske bibliotek. Det vil være enkel matservering på kurskveldene. Skriveverkstedet er gratis for NFPHs medlemmer, mens det for ikke-medlemmer vil koste kr. 400. (kr.300 for student/honnør). Med andre ord kan det være verdt å overveie en innmelding - da får du jo også Tidsskrift for psykisk helsearbeid fire ganger i året!

Det er et ønske fra kursleder at interesserte sender en kort "søknad" - altså at du skriver hvilket tema du ønsker å skrive om, og eventuelt noen tanker du har gjort deg om dette. Dette er for at det ikke skal gå mye tid til å bestemme tema på begynnelsen av kurset. Send en mail med navn, adresse og noen linjer om hva du vil skrive om (max 1 A4-side) til nfphforening@yahoo.no.
Akkurat som foreningen, er kurset åpent for alle med interesse for psykisk helsearbeid, enten om du har brukererfaring, er fagperson, pårørende eller noe helt annet...! Hvis du er engasjert, er du også kvalifisert.

Påmelding er ønsket så snart som mulig, og ettersom vi har maks 12 plasser, vil det gode gamle først-til-mølla-prinsippet være gjeldende. Vi sees på skriveverksted!


Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE