6/03/2010

En vakker dag i Drammen
Det er en vakker dag i Drammen. Seminaret og årsmøtet er bare et par timer unna. Jeg sitter i kantina i Høgskolen i Buskerud og ser utover elva, eller "ælva", som det vel heter her. Jeg er ingen fotograf; jeg har knapt noe som kan kalles et kamera, men jeg knipset et par bilder før jeg gikk inn. Et litt futuristisk bilde av bygget og brua over elva - det får symbolisere håpet, det nyskapende og det storslåtte. På vei inn møter jeg en streikevakt. Hun får symbolisere viktigheten av at vi organiserer oss, både for å ikke miste det vi har oppnådd og for å kjempe for det vi ennå ikke har fått. Det får være det høystemte og symbolske - nå skal jeg dukke ned i sakspapirene og begynne å forberede dagens møte - det første ordinære årsmøtet i NFPHs historie.

Hilsen Odd
Del:

1 kommentar:

  1. Lena-Maria Haugerud6/03/2010

    Lykke til! Skulle gjerne vært der men er sammen med LEVE- landsforeningen for etterlate ved selvmord sitt 10 års jubileum. Håper det kommer masse gode innspill det er viktig når man er i startfasen. Beste hilsener/ Lena-Maria Haugerud- Leder for LFSS

    SvarSlett

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE