5/26/2010

TPHs redaksjon støtter kravet om å fjerne behandlingsvilkåret

I det ferske nummeret om makt (TPH 2 - 2010) støtter Tidsskrift for psykisk helsearbeids redaksjon kravet om å fjerne behandlingsvilkåret i psykisk helsevern-loven.

Såvidt vi vet, skal det fredag 27. mai oppnevnes et offentlig utvalg som skal se på dette og liknende spørsmål (beklager noe upresist språk og upresis omgang med fakta, men undertegnede er verken journalist (foreløpig) eller jurist (aldri)).

Det betyr at vi antakelig kan imøtese seminaret og årsmøtet 3. juni og neste årsmøteperiode med enda større interesse. NFPH kan få en flying start på sin virksomhet når / hvis foreningen ønsker å engasjere seg i ordskiftet om lovgivningen på psykisk helse-feltet.

Av det øvrige innholdet i TPH 2 - 2010 har jeg så langt bare rukket å lese spalten Vox populi, som denne gang er skrevet av Inger Beate Larsen og som viser at det har vært kritiske brukerstemmer i offentligheten i snart hundre år. Tankevekkende.

Men det er mye spennende å lese i TPH, som alltid.

Odd Volden
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE