5/17/2010

Litt av hvert – internt og eksternt


Hei
  • Blant medlemmene våre har vi mange som arbeider ved høgskoler og universiteter. Det hadde vært veldig fint om dere holdt en avskjedstale for studentene som innbefatter verveskjemaet (eller bloggadressen) og noen gode ord om viktigheten av å melde seg inn i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid. Det kan bli ensomt uten medstudentene til høsten!

  • Bloggen takker for hyggelige kommentarer, men det blir ikke lagt ut kommentarer på bloggen foreløpig. Det nye styret får ta stilling til denne virksomheten når de kommer i gang.


  • Fra vårt medlem Hanne Moss: “Da prøver vi igjen, og er glad for at vi har funnet en ny dato allerede 25. mai for temamøtet med professor Meryn Morris fra Centre for Community Mental Health, Birmingham:
 Temamøte om familie- og nettverksperspektiv i ACT- team
v/Professor Mervyn Morris, Birmingham University, Centre for Community Mental Health
og representant for Moss ACT-team  (aktivt oppsøkende team)
 Tirsdag, 25. mai kl 1700 – 1900
Sted: LPP/PIO-ressurssenter, Hammersborg torg 3
 Foredraget holdes på engelsk.
Påmelding tlf. 22 49 19 22 eller post@lpposlo.no
Prof. Mervyn Morris har vært rådgiver for WHO, Helsedirektoratet og  det belgiske helsedepartementet når det gjelder hjemmebasert behandling av tverrfaglige team innen psykisk helse. Han er rådgiver for ACT-teamet i Moss.
Prof. Morris er direktør ved Centre for Community Mental Health Birmingham, et senter som har vært en spydspiss i arbeidet med lokalbaserte ambulante tjenester internasjonalt.  Han er også opptatt av brukermedvirkning og brukerstyring, har vært leder av et brukerstyrt krisesenter i England. Han er engasjert i hvordan man kan leve med stemmehøring, og er styreformann i Soteria House Network i UK. Han har vært med og skrevet boka “Living with voices ? 50 stories of recovery”  som kan bestilles  påhttp://www.health.uce.ac.uk/ccmh/ccmh_publications.htm
 Kom og møt ham I PIO-senteret og bli inspirert!”
  • Fint om dere sender info om gode konferanser og seminarer videre til deres kontakter

  • Erfaringskompetanse.no har fått forskningsutvalg:
Det er vår i lufta (håper det ikke snør noen steder i dag), og vi får håpe det er noen som får oppleve forelskelsens sødme – enten den er ny eller gammel og  nyoppblusset:
Hilsen Odd
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE