5/22/2011

Dugnad for frihet - Vil du være med?

Hvordan ønsker du å bli møtt når du opplever livskriser og psykiske problemer?

Det finnes gode tilbud innenfor lokalt psykisk helsearbeid og innenfor psykisk helsevern, og mange opplever å få god hjelp.

Men brukererfaringer og offentlige utredninger viser også at mange blir møtt med nedlatende holdninger, sykeliggjøring og manglende helhetssyn. I tillegg opplever mange å ikke få hjelp når de trenger det.

Brukermedvirkning er lovpålagt, likevel opplever mange å bli utsatt for unødvendig tvang og maktovergrep. Politiske føringer legger vekt på å redusere tvangsbruk. Man ønsker å forebygge tvang gjennom blant annet å utvikle alternative metoder til tvang, herunder medisinfrie behandlingstilbud. 
Dugnad for frihet er et slikt alternativ.

Les mer hos http://www.dugnadforfrihet.no/
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE