6/01/2011

Samarbeidsbasert forskning

Larry Davidson er professor i psykiatri og direktør for Program for Recovery and Community Health og Institution for Social and Policy Studies ved Yale University.

Hans samarbeid med HiBu gjennom Institutt for forskning innen psykisk helse og rus (IFPR) strekker seg tilbake til 1996, da han og professor Marit Borg ved Avdeling for Helsefag innledet et felles forskningsprosjekt om psykisk helse.

Davidson har gjestet Norge mange ganger tidligere. Denne gangen er han i Drammen for å delta på IFRPs forskningsworkshop om psykisk helse og rus, der han skal holde det innledende foredraget. Tema er samarbeidsbasert forskning.

- Det handler om å involvere personer med alvorlige psykiske lidelser i forskningsprosessen, ikke som deltakere, men som medforskere.

Les mer hos HiBu.
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE