5/25/2012

Mer om logoen


Vi i styret er stolte av den nye logoen vår, og vil gjerne gi den en ordentlig presentasjon. Logoen ble stemt fram på årsmøtet i mars, som ett av tre forslag tegneren Silje Mac Ask hadde fått i oppdrag å lage til oss.

Kunstneren har hatt mange tanker bak utformingen av figuren:

"Figuren symboliserer først og fremst en bane, i betydningen 'tankebane'. Når man sliter psykisk har man vanskelig for å komme seg ut av et uheldig tankespor. I enden av hovedsporet blir det gradvis mørkere, noe som skal være et bilde på at vonde tanker ofte leder til mørkere tanker hvis man ikke får hjelp til å komme på et annet spor. På høyre side kommer det et alternativt spor ut av det mørke. Foreningen representerer dette lyse sporet. Det vil si en annen måte å tenke på. Foreningen skal gi både psykisk syke og politikere en mulighet til å skifte tankebane.

Betydning 2 av figuren er 'spire'. Foreningen skal representere 'spiren' - det vil si de nye idéene.

Betydning 3 er 'fugl', som ser oppover og er klar til å lette. Det representerer fremtid - optimisme - og det å komme på vingene."

Styret takker Silje for logoen og for de fine tankene.


Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE