4/16/2013

Informasjon til medlemmene

Til dere som er medlemmer i NFPH, eller som vil melde dere inn:

Fra 1. januar i år har Universitetsforlaget overtatt faktureringen av medlemmene. Når dere mottar en faktura fra Universitetsforlaget, betyr dette derfor ikke at dere blir avkrevd abonnementsavgift for Tidsskrift for psykisk helsearbeid i tillegg til medlemskontingent. Det er rett og slett fakturaen for medlemsskapet som nå sendes fra Universitetsforlaget.

Det kan imidlertid være klokt å kontrollere at beløpet stemmer, for sikkerhets skyld: Vanlige medlemmer skal betale kr. 550, mens student/honnør betaler kr. 400.

Dersom det skulle være spørsmål omkring dette, ta gjerne kontakt med oss på nfph@outlook.com, eller (dersom det gjelder konkrete spørsmål om fakturaen) Universitetsforlaget på abonnement@universitetsforlaget.no.
Del:

0 comments:

Legg inn en kommentar

LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

Om du undertegner med navn eller pseudonym uten å være innlogget, kommenter som Navn/nettadresse og skriv inn navnet (nettadresse er ikke nødvendig).

Motta nye innlegg på e-post

Abonner på kommentarer

Bli medlem!
Medlemskap i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid koster kr 590,- pr år.

Honnør/student betaler kr 440, -.

Abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid er inkludert i prisen. Du får da fire hefter i året - fulle av aktuelle tekster om psykisk helsearbeid.

Kontakt oss

Navn

E-post *

Melding *

NFPHs Årsmøte 2018

I etterkant av årets skuddårsseminar, inviterer Norsk forening for psykisk helsearbeid til årsmøte. Møtet holdes altså tirsdag 27. februar k...

NFPH-Brosjyre

NFPH-Brosjyre
NFPH-Brosjyre

Facebook

OVERSETT

Drevet av Blogger.

ERFARINGSKOMPETANSE